bhurbantrailrotterdamhighres047

DE KLM URBAN TRAIL ROTTERDAM 2023 WIL JE NIET MISSEN!

Pathé Schouwburgplein
Ontdek de zeven bioscoopzalen met maar liefst 2400 stoelen van Pathé Schouwburgplein tijdens de KLM Urban Trail Rotterdam. Het unieke van deze locatie is de IMAX zaal waar je de film beleeft zoals je nergens een film kan zien. En naast films kijken kun je hier ook gamen in de Go Gaming Area waar 30 hightech plekken de gehele dag beschikbaar zijn. Daag jij jouw vrienden uit voor een potje sim racen?

Parqiet
Parqiet is dé plek om de geweldige hectiek van Rotterdam eventjes te ontvluchten. De ongedwongen parksfeer geeft je de mogelijkheid even te genieten onder het genot van eerlijke en lekkere producten. Er is sinds kort een gelegenheid waar je lekker op het terras kan genieten van een welverdiend drankje.

Kunsthal Rotterdam
Een van de toonaangevende culturele instellingen in Nederland, is de Kunsthal Rotterdam. Het gebouw is ontworpen door de wereldberoemde architect Rem Koolhaas en in het gebouw zijn altijd meerdere, contrastrijke tentoonstellingen te bewonderen. Tijdens de KLM Urban Trail Rotterdam neem jij een vliegensvlugge duik in de tentoonstelling Mind Expanders!

Sportief Paaldansen
Deze locatie is eens wat anders dan je gewend bent. Daag jezelf uit door de diverse aspecten van paaldansen te leren kennen. Met een combinatie van turnen, moderne dans en acrobatiek is het een work-out op zich. Het wordt gezien als de ultieme en meest veelzijdige inspanning. Ondervind deze kunst bij Sportief Paaldansen!

En er is meer…
In totaal zal je tijdens de KLM Urban Trail Rotterdam 14 bijzondere locaties ontdekken. Een ware ontdekkingstocht die je niet wil missen!

Bekijk alle locaties hier.
Klik hier om je direct in te schrijven.

Deel dit bericht

Meer nieuws