Parcourskaart RUT24

De Kuip is het pareltje van het parcours van de Urban Trail Rotterdam

Altijd al door de spelerstunnel van De Kuip, de thuisbasis van Feyenoord, willen rennen? Op zondag 24 maart kan dat tijdens de Urban Trail Rotterdam! Op het vernieuwde parcours rennen deelnemers door de leukste locaties van Rotterdam-Zuid. Maar liefst 16 unieke plekken worden op sportieve wijze (her)ontdekt.

De Urban Trail Rotterdam is een aanrader voor iedere hardloopliefhebber van elk niveau. Ook voor degene die eerder aan de Urban Trail Rotterdam hebben meegedaan, ieder jaar is er namelijk een nieuwe route. Het Urban Trail-concept staat bekend om het verkennen van de stad via de ongebruikelijke manier. Hardlopend door gebouwen, stadions en nog veel meer. Het hoogtepunt op de route is natuurlijk Stadion De Kuip, waar deelnemers letterlijk door het hart van het Rotterdamse voetbal zullen rennen. Een ongekende ervaring die de Rotterdamse trots en energie tot leven brengt.

De start- en finishlocatie is bij de ss Rotterdam, eveneens een icoon van Rotterdam. Het cruiseschip is daarnaast ook de laatste locatie op beide routes. Tijdens deze editie kunnen hardlopers weer kiezen tussen een korte en een lange route. De korte route van ongeveer 6 kilometer zal langs de Foodhallen en Fenix Food Factory gaan. De lange route van ongeveer 13 kilometer zal langs alle locaties gaan, waaronder De Kuip, Topsportcentrum Rotterdam en het Hollywood Event Center. De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn te vinden op www.rotterdamurbantrail.nl/parcours-en-locaties/.

Ook meedoen?

Inschrijven voor de Urban Trail Rotterdam op zondag 24 maart is nog steeds mogelijk. Deelnemers die zich voor 10 maart inschrijven lopen met hun naam op het startnummer! Kijk op www.rotterdamurbantrail.nl voor meer informatie.

Deel dit bericht

Meer nieuws